Elisabeth Maas werkt sinds 1997 met veel enthousiasme samen met haar cliënten met een verscheidenheid aan klachten. Naast de verschillende nascholingen en trainingen is zij gespecialiseerd SlaapOefentherapeut en Bedrijfsoefentherapeut.

Elisabeth geeft adem- en ontspanningstherapie, oefentherapie bij bekkenklachten en zwangerschapsbegeleiding. ‘’ Ik vind het fijn om met veel verschillende mensen samen te werken. Voor mij is Oefentherapie Cesar de ideale mix, je helpt mensen optimaal te bewegen in hun specifieke omgeving’’.

Guido van Hemessen is sinds 2005 actief als oefentherapeut in verschillende settings en op meerdere locaties. Hij start in 2006 een zelfstandige praktijk in de gemeente Langedijk. Guido is sinds 2008 gespecialiseerd ParkinsonNet therapeut. ‘’Veel voldoening uit het werk als oefentherapeut haal ik uit het feit dat je cliënten met een breed scala aan klachten kan helpen. Mijn klanten leren bewuster en verstandiger omgaan met hun lichaam, zodat zij in grote mate zelfredzaam worden. Hierin schuilt ook de kracht van de preventieve werking van oefentherapie.”

Elisabeth Maas, oefentherapeut Cesar
Guido van Hemessen, oefentherapeut Mensendieck