In 2018 heb ik de klassieke opleiding Hatha Yoga & Yin Yoga Teacher afgerond bij Yogi Ram, Arhanta Yoga International. Sinds 1997 werk ik met plezier als oefentherapeut Cesar. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van rug- en bekkenklachten. Daarnaast ben ik specialist op het gebied van adem en ontspanning en slaapoefentherapie. Tevens heb ik jaren als bedrijfsoefentherapeut gewerkt.

Als paramedicus behandel ik veel verschillende klachten en aandoeningen. Kenmerkend voor de behandeling is de holistische benadering. Als therapeut werk ik volgens het bio-psycho-sociaal model. Dit model is een uitbreiding van het medisch model over het menselijk functioneren. In dit behandelmodel is naast aandacht voor biomedische (fysieke) aspecten ook aandacht voor psychologische en sociale factoren die mede bepalend zijn voor ziekte en herstel.

Sinds ik yoga beoefen heb ik de voordelen van yoga zelf kunnen ervaren. Yoga is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring, je oefent altijd op je eigen niveau. Yoga geeft energie, zorgt voor veerkracht en brengt je in balans. Daarnaast geven yoga asanas nieuwe inzichten en bieden een mooie aanvulling op mijn werk als therapeut. Mijn eigen ervaring en de resultaten bij cliënten hebben mij gemotiveerd de  yoga opleiding te volgen.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten dicht bij de natuur.