Een goede, gezonde houding tijdens het werk, minder verzuim door lichamelijke klachten. Daarbij helpen wij u graag!  Onze aanpak is praktisch en persoonlijk.

We inventariseren belastende werkhoudingen en bewegingen. We maken medewerkers bewust wat hun bewegingspatroon is. Daarna leren we gezonde houdingen en bewegingstechnieken aan. Wij geven adviezen en oplossingen voor ongezonde werksituaties.

Het werkplekonderzoek, de werkplekbegeleiding en onze trainingen helpen u om het ziekteverzuim te verminderen en om fysieke klachten te voorkomen. Ook kunnen uw medewerkers sneller aan het werk na ziekteverzuim. Gezond werken kun je leren!

Wij helpen:

  • Medewerkers met fysieke klachten, zoals rug- en schouderklachten en RSI en bedrijven waar medewerkers veel fysieke klachten hebben.
  • Medewerkers die dreigen uit te vallen of juist weer aan het werk gaan na een periode van verzuim.
  • Bedrijven die verzuimbestrijding actief en structureel onder de aandacht willen brengen binnen hun organisatie.

Onze aanpak:

Uw medewerker leert welke maatregelen hij of zij kan treffen om de klachten te verminderen. We trainen intensief om de houdings- en bewegingsgewoontes te verbeteren. Op deze manier bestrijden we fysieke klachten zowel curatief als preventief. De trainingen worden altijd op maat aangeboden.